3 Ocak 2014 Cuma

2014 DİZİLERİ

BLACK SAILS
     
      STARZ




Starz'ın yeni dizisi olan Black Sails,Treasure Island'ın 20 yıl öncesini konu alacak..Çok özel çalışmayla ve ince detayların yoğun kullanılmasıyla dikkat çekecek olan dizide Korsanları yakından tanıma şansı da yakalayacağız..Kaptan Flint ve tayfasına yeni katılan John Silver'ın çaldıkları hazine haritasının başlarına açacağı sorunlarla dizinin macerası da başlamış olacak...

OYUNCULAR:Toby Stephens,Hannah New,Luke Arnold,Zach McGowan



UZUN TANITIM FRAGMANI







INTELLIGENCE
        
          CBS



Beynine son teknoloji ürünü ve hala deney aşamasında olan bir mikroçip yerleştirilen ajanının,düşmanlara karşı vereceği mücadele için bir ekip kurulur..Başrollerinde Lost dizisinden tanıdığımız Sawyer(Josh Holloway)bulunuyor..

OYUNCULAR:Josh Holloway,Meghan Ory,Marg Helgenberger,Micheal Rady


FRAGMAN






KLONDİKE-Mini Dizi

   DISCOVERY CHANNEL


Altın bulma umuduyla yola çıkan iki arkadaşın hikayesi konu alınıyor..Yaklaşık yüzbin civarında kısa yoldan zengin olma hayaliyle yaşayan insanların,soğuk hava şartlarında ölümüne çıktıkları bu yolda iki başrolümüze odaklanan dizinin dikkat çeken oyuncusu Game of Thrones'in Kuzey Kralı Robb Stark(Richard Madden)bu mini seride Bill Haskell karakteriyle karşımıza çıkıyor..

OYUNCULAR:Richard Madden,Abbie Cornish,Tim Roth,Sam Shepard


FRAGMAN





TRUE DETECTIVE-Mini Dizi

         HBO


1995 yılından bu yana yakalanamayan bir seri katilin dosyasının tekrar açılması üzerine iki detektifin bu davanın peşine düşmesini gizemli ve sürükleyici bir macerayla anlatan mini dizi..

OYUNCULAR:Matthew McConaughey ve Woody Harrelson


FRAGMAN





THE MUSKETEERS

         BBC




Bildiğimiz klasik Üç Silahşörler hikayesinin İngiliz dizi versiyonu BBC ekranlarında ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak..

OYUNCULAR:Tom Burke,Santiago Cabrera,Howard Charles,Luke Pasqualino

FRAGMAN





LEGENDS

       TNT




Gizli görevlerde değişik kişilere dönüşen bir casusun,kendi gerçek kimliğini araştırması ve kim olduğunun sorularını aksiyonu bol şekilde yaşamasını konu alan dizi tanıdık isimlerle göze çarpıyor..

OYUNCULAR:Sean Bean,Ali Larter,Rob Mayes,Amber Valletta


FRAGMAN




THE LAST SHIP

      TNT



Bir kıyamet dizisi olan seride,insanlığın sonunu getirecek olan bir virüsün hızla yayılmasını önlemek için tam donanıma sahip savaş gemisi mürettebatın virüsün çaresini bulmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor..

OYUNCULAR:Eric Dane,Michaela McManus,Rhona Mitra,Adam Baldwin


FRAGMAN




PENNY DREADFUL

     SHOWTIME





Korku draması olarak karşımıza çıkacak olan dizi doğaüstü olayların ve varlıkların olduğu bir dünyada geçiyor..Dizide ayrıca Dracula,Dorian Gray ve Dr.Frankenstien gibi karakterlere de yer verilmiş..Viktoryan Dönemi Londra'sında geçecek olan dizi daha çok psikolojik-gerilim türünde işlenecek..Oyuncular ise sinema filmleriyle tanıdığımız iki isimle dikkat çekiyor..

OYUNCULAR:Eva Green,Josh Harnet,Timoty Dalton

FRAGMAN




GANG RELATED

            FOX



Los Angeles'ın en tehlikeli çete üyelerinden biri olan Ryan Lopez'in San Francisco Polis Departmanına sızması üzerine gelişen olayları anlattığı aksiyon-drama dizisi..Lost dizisinin John Locke karakterini canlandıran Terry O'Quinn Lost'dan sonra 666 Park Avenue adlı dizide hayal kırıklığı yaşamıştı..Bu diziyle Sam Chapel adındaki polis departmanının başındaki kişiyi canlandırıyor..

OYUNCULAR:Cliff Curtis,Terry O'Quinn,Ramon Rodrigez,Jay Hernandez

FRAGMAN




THE HUNDRED
     
      THE CW


Nükleer bir savaşın medeniyeti yok etmesinden doksanyedi yıl sonra,hayatta kalanların sığındığı bir uzay gemisinde,gezegende yeniden kolonileşme olasılığını araştırmak için Dünya'ya yüz suçlu çocuk yollanır..Dizi Kass Morgan'ın The Hundred adlı kitap serisinden uyarlanmıştır..

OYUNCULAR:Eliza Taylor,Marie Ageropoulos,Richard Harmon,


FRAGMAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder